La Autopista de Pepín 610 m, 7a (6a obligat)

És dimats 13 de juiol de 2021. Torna a ser juliol i com de costum he quedat amb Xavi un parell de setmanes per escalar als Alps. Anem cap al camp base de Les Paüls perquè la meteo no pinta bé pels Alps, encara que al Pirineu fa també fa fresqueta i donen tempestes de tarde gaire bé cada dia. Ens dicidim d'anar a escalar a la vall de Remuñe a una via que es diu la Autopista de Pepín. M'han parlat bé d'ella i encara que els seus 610 metres no són mantinguts i tenen possibilitat d'escapatoria, no deixa de ser una bona activitat per començar el rodatge... 

Sortim de matí i sobre les 10 am comencem a escalar després d'una curta aproximació. La via està repartida en 3 parets troban les major dificultats en l'últim tram on està el 7a que es pot passar en A0. Les asssegurances són amb parabolts i les reunions són rapelables. Quan acabem la via tenim l'opció de pujar caminant fins al cim del Mal Pintrat o pico Vielho o baixar caminant per la vessant de Gorgoutes fins a l'aparcament.

Arriben al cotxe ja ben entrada la tarda i després de fer nit al nostre campobase prefeit l'endemà ens anirem cap a la vall de Vallivierna a escalar el Gran Diedre Russell.

Xavi i Ciscu




















Comentaris

Entrades populars