Esperó de Les Cosmiques, Via Rebufat (Aiguille Du Midi)

És dimecres 21 de juliol de 2021 i ahir van escalar la Suïssa del Gran Capucin. Hem passat la nit al refugi de les Còsmiques i per acabar el dia amb alguna activitat massa llarga ens animem a escalar l'esperó de Les Cosmiques per la via Rebufat, per acabarlo per l'aresta de Les Cosmiques que finalitza a la terrassa de l'Aiguille du Midi. 

Sortim a les 8h amb el material just per escalar, perquè hem de tornar al refugi a recollir-lo tot. La aproximació és molt ràpida, ens uns vint minuts ja estem encordats i gaudint d'aquest magnífic granit ataronjat. El grau no passa de V, excepte un pas per un petit sostre que marca 6b, però que està ben equipat amb un parbolt. L'escalada és tranquil·la i anem gaudint d'un excel·lent dia. Sortim a l'aresta de les Cosmiques i continuem per fer aquesta molt recomanable activitat. 

Baixem per l'aresta de l'Aigulle du Midi per anar al refugi, recollir i tornar a pujar. A la baixada del telefèric a Chamonix, passarem nit al camping i l'endema següent tirarem cap a les Petites Jorasses.

Xavi i Ciscu


























Comentaris

Entrades populars